Anca Ienin Logo

Pentru oamenii care vor să trăiască ani mulți, plini de sănătate și vitalitate, dar nu știu de unde să înceapă.

Învață să trăiești sănătos fără să te simți epuizat de atâtea informații despre boli, alimentație și suplimente naturale.

E posibil că știi, în linii mari, despre ce ai de făcut ca să trăiești mai sănătos. Știi despre zahăr și felul în care e nociv, poate cunoști vitaminele pe care le au unele alimente și ai auzit că suplimentele contribuie la starea de bine.

Doar că… deși știi teoretic aceste informații până acum n-ai reușit să faci schimbări în stilul tău de viață și în continuare oboseala, lipsa de chef de viață și diverse diagnostice – mai grave sau mai puțin grave, te fac să simți că tu nu trăiești.

E momentul să aduci Sănătatea pe ulița ta!    E momentul să aduci Sănătatea pe ulița ta!    

11 iunie
Timișoara
3 ore
Cadouri sănătoase
11 iunie
Timișoara

Asta e ceea ce începe în 11 Iunie, în Timișoara: o călătorie spre a trăi Viața, dincolo de supraviețuire, dincolo de boală și constanta grijă pentru orice simptom care apare în corpul tău.

Te invit cu bucurie la un eveniment de trei ore în care, probabil, ai să găsești și informații noi, poate chiar perspective la care nu te-ai gândit până acum…

Dar ai să primești sfaturi clare, concrete și ușor de aplicat, care te vor ajuta să schimbi felul în care arată zilele tale. În plus, vei primi cadouri sănătoase, care să-ți arate că să trăiești sănătos este accesibil și posibil.

3 ore
Cadouri sănătoase

Hai să-ți spun de ce toate informațiile care apar astăzi peste tot, despre sănătate, nu modifică explozia bolilor pe care le vezi peste tot în jurul tău

PE SCURT

Pentru că de la teorie la practică e cale lungă. Asta e ceva ce probabil știi și tu, și ai experimentat-o și în alte contexte, nu doar legat de sănătate sau alimentație.

MAI DETALIAT

Înțelegi toate astea.

Și e posibil chiar să știi ce ar trebui să schimbi la felul în care mănânci, la mișcarea pe care o faci sau… poate nu o faci aproape deloc, la modul în care te raportezi la evenimentele din viața ta sau la dependența ta de diverse “pastile” care te ajută să poți să duci fiecare zi și, cu tot cu pastilele respective, tot nu simți o stare de bine în corpul tău.

De știut știi… teoretic.

Dar să faci schimbări în stilul tău de viață, după ce ani sau chiar zeci de ani ai făcut lucrurile într-un anumit fel nu se întâmplă peste noapte.

Și nu – nu e fezabil nici să-ți închipui că, poate, un retreat de cinci zile, la munte, va schimba radical viața ta.

Va produce schimbări. Dar ca ele să reziste pe termen lung, ai nevoie să înțelegi legătura dintre obiceiurile tale simple, de zi cu zi, și starea corpului tău, azi și mâine, și peste 10 ani. 

Te așteptăm la eveniment cu bunătăți și cadouri de la:

Iar ceea ce vei afla la evenimentul
Sănătatea pe ulița mea
este un cumul de informații împletite cu experiența de peste 10 ani în care:

Se poate să trăiești echilibrat, sănătos și să nu simți că pierzi gustul sau bucuria vieții, dar ca să poți face asta trebuie să ai acces la informație clară, verificată științific, explicată prin cuvinte pe care să le poți înțelege, ca apoi să integrezi lecțiile în viața ta zi cu zi și să devină parte din cum trăiești, natural.

Esența pe care vreau să o înscriu în mintea ta este aceasta:

PREVENȚIA este MULT MAI IMPORTANTĂ,
pe termen lung.

Ai crescut poate, ca mine, cu părinți care stingeau incendiile sănătății atunci când ele apăreau.

Apărea febra, primeai Paracetamol.
Apărea durere de burtă, primeai calmant.
Mânca bunica ta ceva gras, automat primea o pastilă pentru fiere.
Te răceai… primeai din start antibiotic, să treacă repede.

Toate astea sunt comportamente absolut normale, ale unor părinți care aveau acces la informație limitată.

Dar anii aceia au trecut.

Ai, azi, acces la mult mai multă informație.

Doar că acum devine obositor să fie atât de multă și tu să trebuiască să cerni prin ea.

Și totuși cum se face, cu toate informația din mediul offline, dar și din cel online,
sunt tot mai mulți oameni bolnavi?

Cum se face, cu toate site-urile la îndemână, că sunt din ce în ce mai mulți oameni tineri care primesc diagnostice pe care în generațiile trecute le primeau pe la șaizeci de ani,  nicidecum la treizeci și un pic?

Ce face ca azi, într-o lume modernă – cu tehnologie, cu inteligență artificială, cu soluții la atât de multe probleme, să fii parte dintr-una dintre cele mai nesănătoase generații?

Cum îți pregătești copilul, care e parte dintr-o generație de copii depresivi, anxioși și epuizați încă din anii adolescenței, de Viață?

E momentul să aduci Sănătatea pe ulița ta!    E momentul să aduci Sănătatea pe ulița ta!    

Sănătatea pe ulița mea
este evenimentul pe care n-ai voie să-l ratezi dacă simți că vrei să treci la acțiune, dar nu știi de unde să începi.

În 11 Iunie, în cadrul evenimentului ce are loc în Timișoara, ai să descoperi:

Ai să descoperi, în cadrul acestui eveniment cum să te uiți la sănătatea ta într-un mod rațional, informat, nu doar emoțional și cu frică.

Și-ai să primești exemple din povești reale – povești ale unor oameni ca tine care și-au dorit să fie sănătoși, dar care ani de zile au primit răspunsuri incomplete legate de analizele și diagnosticele lor și aproape au renunțat la speranța că vor găsi soluții.

Numele meu este Anca Ienin, sunt Farmacist Naturopat, Consultant în Nutriție și Sănătate Holistică și iubesc să găsesc soluții eficiente pentru oamenii care vor să trăiască sănătos.

De peste zece ani lucrez ca să aduc sănătatea în viețile cât mai multor români, prin schimbări mici, dar cu impact mare, prin suplimente naturale și analize de detaliu, care mă ajută să personalizez planurile de tratament, ca să fie cât mai eficiente.

Am fondat, alături de soțul meu Adrian Ienin, Minunea Naturii acum zece ani pentru că mi-am dorit să creez o alternativă viabilă, un loc în care oamenii să găsească soluții practice, naturale, pentru diverse nevoi ale lor.

Sunt mama a doi copii, o fată și un băiat, iar asta a accentuat dorința mea de a schimba felul în care învață copiii despre sănătate, alimentație și obiceiurile care creează o viață frumoasă, pe care merită să o guști din plin.

Credeam acum zece ani, și cred și acum, că prevenția e o strategie mult mai eficientă decât tratamentul, când vine vorba de sănătate.

Dar știu, tocmai din anii mei de formare profesională, că sistemul medical românesc NU este construit să susțină asta, ci să trateze, uneori pe repede-înainte, simptome.

Așa că prin Minunea Naturii și miile de consultații din ultimii zece ani am promovat și împărtășit informații clare, științifice, testate către peste 100.000 de pacienți.

Ce spun câțiva dintre oamenii care au lucrat cu mine:

Vino în 11 Iunie, de la ora 18:00, la evenimentul Sănătatea pe ulița mea!

Am bucuria să împart scena cu soțul meu, Adrian Ienin  - Strateg în Sănătate Holistică, co-fondator Minunea Naturii și un foarte bun tată pentru cei doi copii ai noștri. 😊

L-am invitat să îți împărtășească din cunoștințele sale pentru că, la fel ca mine, lucrează de mulți ani cu oameni și îi învață cum pot să implementeze obiceiuri simple, dar eficiente, care să îi ajute să fie sănătoși.

“Simțim, și eu, și Anca, soția mea că avem o misiune de îndeplinit și suntem mândri să o împărtășim cu tine.

Este o oportunitate de a aduce lumină în întunericul bolii, de a vedea lumina sănătății pe chipul pacienților și de a face o schimbare reală în viețile noastre și ale celor din jur.

Tot ceea ce promovăm este trăit și experimentat de noi, nu sunt doar cărți citite sau cursuri urmate, ci este practică de zi cu zi, de mai bine de 10 ani.

În 11 Iunie, în Timișoara, vom discuta despre conexiunea între emoții și boli, între obiceiurile omului modern și incidența crescută a bolilor cardiovasculare, a diabetului și a cancerului.

Din experiența directă cu pacienții îți vom dezvălui cazuri practice ca să vezi exemple de progres, chiar și atunci atunci când analizele tale <sunt praf>!”

Ce spun câțiva dintre oamenii care au lucrat cu Adrian:

O avem alături de noi, ca Moderator al evenimentului, pe Mihaela Tatu.

Mihaela a fost alături de noi și la prima ediție Sănătatea pe ulița mea care a avut loc în 2023, în satul meu natal. Și-am simțit că atunci când duc acest eveniment pe ulița mea de acum, în Timișoara, vreau să fie și ea alături de noi.

Ea crede în ceea ce fac eu. Știe despre activitatea pe care o dezvoltăm de atâția ani la Minunea Naturii.

Și înțelege dorința și motivația pe care o am azi, când îmi propun să vorbesc despre sănătate cât mai multor oameni din țara noastră, pentru bunăstarea noastră, a tuturor.

Cea mai eficientă cale prin care chiar reușești să faci schimbări pentru sănătatea ta este să înțelegi cauzele și declanșatorii a ceea ce trăiești tu, nu doar simptomele.

Acesta este principalul blocaj despre care îmi povestesc pacienții care trec pragul cabinetului meu: ei nu înțeleg termenii medicali, nu știu precis nici ce să întrebe doctorii sau, cel mai rău, când îi întreabă primesc răspunsuri vagi sau clasica replică: E prea complicat ca să vă explic. Faceți cum vă spun eu.

Ani de zile de auzit asemenea replici te fac să îți pierzi puterea și să te cuprindă confuzia.

Pentru că tu descrii niște simptome, dar nu te întreabă nimeni despre cauze.

Pentru că tu trăiești într-un anumit context fizic, emoțional, mental, dar primești soluții universale.

Pentru că ai încercat zeci de tratamente și ești tot în aceeași situație, poate chiar mai rău – pentru că acum și mintea ta îți spune că nu merită să mai cauți soluții și că trebuie să te obișnuiești să trăiești așa: cu dureri, cu lipsă de vitalitate, cu oboseală cronică, cu balonare sau chiar cu diagnostice mai grave.

NU E ADEVĂRAT

Există soluții și unele dintre ele implică schimbări mici pe care nu trebuie să le faci dintr-odată, ci în timp, cu răbdare și cu iubire față de corpul tău.

Mai există și suplimente naturale, curate, fără chimicale și efecte adverse negative, care pot accelera călătoria ta spre o stare de bine constantă.

Și există oameni ca mine, și ca soțul meu, care abia așteaptă să te ghideze pe drumul spre o viață trăită frumos, dincolo de supraviețuire doar, dincolo de boală și stările neplăcute pe care, poate, te-ai obișnuit să le experimentezi.

Trebuie doar să te decizi că vrei să aduci sănătatea pe ulița ta!

Și să vii în 11 Iunie, în Timișoara, la ora 18:00, la întâlnirea din care precis vei pleca mai bogat și mai împuternicit decât ai venit.

Răspunsuri la Întrebări Frecvente:

Accesul la eveniment costă 129 de Lei.

Poți efectua plata cu cardul, online.

Evenimentul are loc în 11 Iunie, de la ora 18:00 până la ora 21:00.

Evenimentul are loc în Timișoara, la Iulius Mall – Congress Hall, sala Mozart.

Primești acces la evenimentul Live din 11 Iunie.
Și câteva cadouri din partea Minunea Naturii – partenerul principal al evenimentului.

Vei găsi cadourile în sală, în ziua evenimentului. 🎁😊

Acest eveniment este potrivit pentru adulții care și-au propus să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și a familiei lor.

Pentru tinerii care s-au săturat să fie constant epuizați și să simtă că nu-și trăiesc viața.

Pentru părinții care conștientizează că lumea în care cresc copiii lor e radical diferită de lumea în care au crescut ei și își dau seama că trebuie să învețe despre această lume, altfel riscă să piardă legătura cu ai lor copii și să nu-i mai poată ghida.

Pentru bunicii care înțeleg că vârsta pensionării NU este finalul vieții, ci începutul unei noi etape, care are potențialul să fie una dintre cele mai frumoase din viața lor, dacă își îngrijesc corpul, mintea și bucuria de viață.

Te așteptăm la eveniment cu bunătăți și cadouri de la:

Copyright © 2024 Anca Ienin. Toate drepturile rezervate. Termeni și Condiții. ANPC

Designed by Pixel Play Design & implemented by Voicu Dordea